Overslaan en naar de inhoud gaan

4 Days Before

Het aftellen naar Kerstmis is begonnen. Elk jaar opnieuw kijken velen uit naar de gezellige sfeer met kerstbomen, lichtjes, pakjes, lekker eten en… muziek!
De jeugdmuzikanten van het Provens Jeugdorkest o.l.v. Marieke Rabaey schitterden begin november voor het eerst in hun nieuwe polo’s. De jongeren brengen muzikaal de kerstsfeer binnen, maar grasduinen ook in filmmuziek van o.a. ‘Star Wars’, ‘ET’ en ‘Jurassic Park’.
Dirigent Lorenzo Tuytens loodste harmonie De Volksvreugd onlangs binnen in de afdeling Uitmuntendheid. Dit kwaliteitslabel garandeert heerlijke muziek tijdens het ‘4 Days Before’-concert. Naast typische kerst- en nieuwjaarsmuziek brengen de Provense muzikanten even goed Duke Ellington en een medley ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van het Woodstockfestival.
De Volksvreugdfamilie telt ook een zeer actief trommelkorps. Instructeur Matthias Peperstraete drilde zijn trommelaars om samen met de harmonie de mars ‘Carabiniers’ te brengen. Een echt kippenvelmoment!
Naast de vele heerlijke muziek opent de harmonie ook een sfeervolle smulmarkt. Dampen van warme wafels, hot-dogs en croque monsieurs mengen zich met die van verse soep, Hasseltse koffie en warme chocomelk. Voor de liefhebbers wordt La Chouffe geschonken, maar ook jenever, wijn en andere bieren. De smulmarkt is net als de concertzaal volledig in de kerstsfeer aangekleed.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

OC De Croone
Provenplein 29A
8972 Proven (Poperinge)

Toon in google maps

Wanneer

tot

Reservaties

tickets@volksvreugd.be

Prijs

8,0

Organisatie

4 Days Before