Overslaan en naar de inhoud gaan

Abdijavond: Trio Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt

Beleef je zomerse woensdagavond met een sfeervol muziekoptreden op het terras van het museumcafé ‘De Gasterie’.

Op 17 juli komt het Trio Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt.

Hoe goed kunnen drie stemmen bij elkaar passen? Roel Spanjers, Eric van Dijsseldonk en Wouter Planteijdt vonden elkaar in hun liefde voor de legendarische muziek van The Band, en gaan samen op soortgelijke wijze vocaal te werk. Drie karakteristieke leadzangers dus, die om elkaar heen lijken te cirkelen en dan weer prachtig samenvallen. Bovendien hebben we hier te maken met drie voortreffelijke instrumentalisten en songwriters.

Ze brengen een combinatie van eigen werk en zorgvuldig gekozen covers. Denk hierbij in de richting van Bob Dylan, Bobby Charles en Dr. John. Dit alles met liefde en vakmanschap gebracht op piano en gitaren, accordeon en mandoline, met natuurlijk veel driestemmige zang.

Praktisch: deuren gaan open vanaf 19.30 uur. Om 20 uur start het concert, in twee delen met een pauze. Dit is een gratis optreden. Bij goed weer vindt het plaats buiten op het terras van het museumcafé. Bij slecht weer is de capaciteit beperkter omdat het concert dan binnen plaatsvindt in het café.

De ingang is niet via de inkom van het museum, maar via de Jean Luypaertlaan: wandel of fiets nog een klein stukje verder door het park naast de abdijsite en je komt aan bij het café. Bekijk het plannetje op de website: https://www.tenduinen.be/nl/praktische-info-abdijavonden

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Wanneer

woensdag 17 juli 2019 van 19:30 tot 22:00

Prijs

gratis

Organisatie

Contact

abdijmuseum@koksijde.be
Telefoon : 058 53 39 50

Links

Abdijavond: Trio Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt

UiTPAS voordelen