Overslaan en naar de inhoud gaan

Aperitiefconcert

Ook de K.H. De Volksvreugd Proven lag geruime tijd stil ten gevolge van de coronapandemie. Van zodra het met de nodige maatregelen kon, startten de muzikanten de repetities opnieuw op. Het enthousiasme om opnieuw samen te spelen was hartverwarmend. Iedereen snakte duidelijk naar het samen musiceren en het gezellig samenzijn.
Enthousiast
Dirigent Lorenzo Tuytens was aangenaam verrast door de opkomst én het niveau dat de terugkerende muzikanten vertoonden. ‘Ik had verwacht dat we van veel verder zouden terugkeren, maar niets was minder waar. Er werd meteen vlot en geconcentreerd gespeeld. We konden dan ook snel starten met het repeteren van nieuwe stukken.’
Speeldrang
De Volksvreugd wou zo snel mogelijk opnieuw optreden. Op 21 augustus trok de harmonie al door de Provense straten om het gemiste Ceciliafeest van 2020 te vieren. Nu nodigt de muziekvereniging iedereen uit op een gratis aperitiefconcert op zondag 26 september.
Gevarieerd en licht
De muziek die gebracht wordt zal iedereen kunnen bekoren. Wat filmmuziek, maar ook klassiekers als ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘Music’, daarnaast enkele marsen in samenwerking met het trommelkorps en lichtere melodietjes zoals ‘Reet Petite’ en ‘Take on me’.
Gratis!
Bij mooi weer heeft het aperitiefconcert buiten plaats, anders in OC De Croone, uiteraard altijd conform de geldende covidmaatregelen. Je bent welkom met familie, buren en vrienden vanaf 10u.30 om te genieten van de ontspannende muziek en een heerlijk aperitiefje. Hierbij zal de lokale picon niet ontbreken. Vanaf 11u. weerklinken de ritmes en melodieën en de toegang is geheel gratis!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

OC De Croone
Provenplein 29A
8972 Proven (Poperinge)

Toon in google maps

Wanneer

tot

Prijs

gratis

Organisatie

Links

Aperitiefconcert