Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrangement 'Vergeten groenten in De Lovie'

Op dinsdag 19/11 gaan we op bezoek naar de hoeve van De Lovie. We spreken om 13.30u af aan de parking van Huize Proventier. Daarna vertrekken we met een aantal auto’s richting De Lovie. Daar starten we met uitleg over de werking van De Lovie bij een kopje koffie of thee. Daarna wandelen we (ongeveer 15 minuten) naar de hoeve. Daar wordt er uitleg gegeven over het telen, het wassen en het oogsten van de vergeten groenten. We keren dan terug naar de cafetaria (terug een 15-tal minuten wandelen). We worden er verwend met een abdijbiertje en drie proevertjes bereid van vergeten groenten. Ondertussen wordt er toelichting gegeven over de producten en is er mogelijkheid om iets aan te kopen. We zijn rond 17.00u terug aan de parking van Huize Proventier.
Van 13.30u tot 17.00u
Prijs: 11 euro (koffie, abdijbier, 3 proevertjes, uitleg en vervoer van Huize Proventier naar De Lovie inbegrepen)
Inschrijven kan tot 8/11
Praktisch: geef vooraf door
Indien je vervoer nodig hebt naar De Lovie. Je kan ook rechtstreeks naar De Lovie gaan. Je wordt verwacht om 14.00u aan de receptie.
Indien je niet zelfstandig kan wandelen en je een rolwagen nodig hebt. Deze kan voor jou voorzien worden.
Indien je wenst te rijden met je wagen van Huize Proventier naar de Lovie en terug. Je krijgt hiervoor een wettelijke kilometervergoeding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

De Lovie
Krombeekseweg 82
8970 Poperinge

Toon in google maps

Wanneer

tot

Leeftijd

+ 18

Prijs

11,0

Kansentarief met UiTPAS Westhoek: € 2,2

Organisatie

Contact

info@dienstencentrumdebres.be
Telefoon : 057 34 66 24
18+

UiTPAS voordelen