Overslaan en naar de inhoud gaan

Arthurs' Paasfeest in de tuin van Talbot House

Het is de befaamde Arthur Pettifer zelf die jullie meeneemt op een van zijn avonturen in onze Britse soldatenclub. Duchess, de ondeugende Talbot House kat, verstopte al onze paaseieren in de grote tuin. Het is jullie ‘missie’ om ze op tijd terug te vinden voor het paasfeest. Onderweg vertelt Arthur je tal van gekke verhalen en mysterieuze weetjes van de club. Samen met zijn Schotse vrienden, en hun doedelzakken, maken we van jullie echte ‘Talbotousians’. Zo drinken we een kopje heerlijk Engelse thee, gaan we paaseieren rapen en luisteren naar een soldatenconcert.

Nadien kan je met onze nieuwe tabletzoektocht nog de club verkennen voor je naar huis gaat met een heerlijke zak paaseieren. Vergeet zeker ook niet een mooie paastekening te kleuren en maak kans op een reuze paashaas!

Praktische info:
COVID-veilige verhalentocht voor kinderen tussen 4 en 12 jaar met Arthur Pettifer in de tuin van Talbot House gevolgd door een bezoek aan de binnen locaties per familie bubbel.
Bij regenweer gaat de activiteit NIET door.

Optreden van Flanders Memorial Pipe Band om 14u30 op volgende zaterdagen en zondagen 11, 12, 17 & 18 april.

Kostprijs: € 1 per kind (bijdrage voor paaseieren) plus toegang tot Talbot House (-7 jaar: gratis, 7 – 18 jaar: 6 EUR, +18 jaar: 10 EUR, gezinsticket 27 EUR)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Talbot House
Gasthuisstraat 43
8970 Poperinge

Toon in google maps

Wanneer

  Leeftijd

  + 4

  Prijs

  1,0

  Contact

  Arthurs' Paasfeest in de tuin van Talbot House
  4+