Overslaan en naar de inhoud gaan

Babyballers 1° tr. 20-21 woe gr. 2 MiniBal 2,5-3,5

Leeftijd: BabyBallers MiniBallers

BabyBallers is een sport- en spelconcept van Sportkids vzw, gericht op peuters en kleuters (van 1,5 tot 5 jaar), samen met de (groot)ouders. De kindjes worden op een speelse manier balvaardigheid bijgebracht.

BabyBallers (1,5 tot 2,5 jaar)
Vanaf 16 maanden kunnen fundamentele bewegingsvaardigheden worden opgepikt. Met behulp van verschillende leertechnieken, worden vormen, kleuren, getallen en lichaamsdelen aan uw BabyBaller aangeleerd. Door geduld en doorzettingsvermogen merken we dat het kind na herhaaldelijke lessen inzichten verwerft, waarbij het dribbelen en schoppen iets minder rommelig wordt.

MiniBallers (2,5 tot 3,5 jaar)
We trainen ook in het leren door middel van kleuren. We gebruiken felgekleurde kegels en veel van onze spellen bevatten de noodzaak om de juiste kleuren te herkennen.Tellen en getallen zijn ook een belangrijk onderdeel van onze sessies. Spelenderwijs stimuleren we deze kanten van de ontwikkeling van een kind. Verbeelding en creativiteit vormen hierbij een belangrijk aspect.

Het is ook een geweldige plek voor ouder-kind binding. We moedigen ouders en grootouders aan om mee te doen, waar de kinderen dol op zijn!

Ballers (3,5 tot 5 jaar)
Naarmate uw kind ouder wordt, kunnen onze Ballersessies hen helpen hun spel verder te verbeteren. We gaan ons ook richten op de ontwikkeling van hun voetbalvaardigheid en sociale ontwikkeling. Ons belangrijkste doel is om hen een voorsprong te geven als ze lid worden van een team/club.

Plaats: Stedelijk Sportcentrum, sporthal 2, Leopold III-laan 18 - Ieper.

Waar

Sporthal 2
Leopold III-laan 18
8900 Ieper

Toon in google maps

Wanneer

  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot

Prijs

72,0

Kansentarief met UiTPAS Westhoek: € 14,4

Organisatie

Contact

sportanimatie@ieper.be
Telefoon : 057 239 400

Links

Babyballers 1° tr. 20-21 woe gr. 2 MiniBal 2,5-3,5