Overslaan en naar de inhoud gaan

Bakolo Music International + Dijf Sanders

DIJF SANDERS (be) - 20.30 u.

Dijf Sanders neemt je mee op een psychedelische en hedendaagse zoektocht naar het diverse geluid van het eiland Java. Laat je verrassen en intrigeren door een enorm sonisch spectrum van brullende moeraskikkers en bezwerende krekels tot spetterende waterpercussie en heel veel bamboe. Wees welgekomen, exploratieve luisteraar!

Gepakt en gezakt met opnameapparatuur, vertrok multi-instrumentalist Dijf Sanders in het voorjaar van 2017 in opdracht van de kunstbiënnale Europalia en KAAP op avontuurlijke muzikale ontdekkingsreis naar het Indonesische eiland Java. Bij zijn terugkeer in België dook hij met het verzamelde materiaal de studio in.

Hij laat zich live vergezellen door saxofonist Nathan Daems (Black Flower), die een extra exotische, bezwerende en sexy dimensie toevoegt aan het geheel.

BAKOLO MUSIC INTERNATIONAL (cd)

De pioniers van de Congolese rumba serveren dansers en muziekfanaten een prachtige avond vol positieve vibes! Unieke kans om Bakolo Music International live in België aan het werk te zien!

Bakolo Music International lokt tot op vandaag op menig podium, zowel in binnen- als in buitenland, enthousiaste reacties uit met de aanstekelijke performance en slaagt er moeiteloos in om bij elk concert de menigte aan het dansen te krijgen. Denk maar aan hun wereldhit Marie-Louise, die de heupen beroerde van mensen van West-Afrika tot Europa! Eenmalig in België: hier moet je dus bij zijn!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Muziekclub 4AD
Kleine Dijk 57
8600 Diksmuide

Toon in google maps

Wanneer

vrijdag 18 mei 2018 van 20:00 tot 23:00

Prijs

13,0

Kansentarief met UiTPAS Westhoek: € 2,6

Organisatie

Links

Bakolo Music International + Dijf Sanders

UiTPAS voordelen