Overslaan en naar de inhoud gaan

Concert Kon. Muziekmaatschappij "HOGER OP" Woumen

De muzikanten van Hoger Op – Woumen onder leiding van dirigent Ronny Tampere concerteren op zaterdag 2 februari 2019 om 20 uur in C.C. Kruispunt te Diksmuide.

Een heel gevarieerd programma kondigt zich aan met naast de inbreng van de muzikanten zelf, ook heel wat instrumentale en vocale solisten en optredens van de majorettes en het trommelkorps.
Kaarten aan 8 Euro vanaf januari te koop bij alle leden en op nummer 051 50 23 63.
Een muzikale avond om naar uit te zien.

1914, een steenrijke vrouw verveelt zich dood in haar saaie geboorteland, Denemarken.
Ze besluit haar geld te investeren in een huwelijk met een baron en samen met hem een veestapel te runnen in Kenia, ver weg van het vervelende Deense land.
Pas in Kenia aangekomen beseft Karen dat haar baron haar geld in een koffieplantage gestoken heeft in plaats van in vee. Meer nog, manlief houdt niet zo van werken en gaat liever jagen op zowel wilde dieren als op vrouwen.

Hoe klinkt muzikaal het verdere verloop van dit verhaal? Of beleef met de muziek de avonturen van de gevangengenomen Belle uit de Desneyklassieker “Beauty And The Beast”.

Hou je van een solistisch optreden, musical, filmmuziek, hedendaagse popmuziek, zuiderse klanken en wervelende dans?

Hoger Op presenteert u ondermeer Robin Verhelst die op trombone het technisch uitdagend “Blue Bells Of Scotland zal vertolken. Sam Ista speelt op marimba en op sublieme wijze “You’re So Cool” uit de film “True Romance”. Mieke Devos treedt vocaal in de voetsporen van Adele met het wondermooie “Make You Feel My Love” en Robin Verhelst steelt vocaal de show met het aanstekelijke “Mack The Knife”. Ook de bassectie houdt het tempo strak in “The Bassmen”.

Dit en nog veel meer beleef je op het jaarlijks concert van de Koninklijke Muziekmaatschappij “Hoger Op” Woumen.
Kom met familie en vrienden op zaterdag 2 februari 2019 naar C.C. Kruispunt en geniet van een sfeervolle, gevarieerde avond vol muziek, dans en solistisch werk.

Naast het muziekkorps is ook het trommelkorps van de partij en ook de majorettes zetten hun beste beentje voor onder leiding van Thamara Devos.

Het geheel staat onder de muzikale leiding van dirigent Ronny Tampere.
Tickets aan 8 euro bij alle leden of op 051/ 50 23 63

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

CC kruispunt
Maria Doolaeghestraat 2
8600 Diksmuide

Toon in google maps

Wanneer

zaterdag 2 februari 2019 van 20:00 tot 23:00

Prijs

8,0

Organisatie

Contact

fanfare.hoger@skynet.be
Telefoon : 051 50 23 63, 0486 83 87 97
Concert Kon. Muziekmaatschappij "HOGER OP" Woumen