Overslaan en naar de inhoud gaan

De geknoopte zakdoek

Een knoop in onze zakdoek om dementie niet te vergeten

Tijdens deze zomermaanden gaat een leuke wedstrijd door, waarbij er wekelijks een geknoopte zakdoek wordt verstopt in Poperinge of één van z’n deelgemeentes. We dagen iedere Poperingenaar uit om de locatie van de zakdoek na te gaan, ter plaatse een leuke foto te nemen, en deze op de sociale media te plaatsen met #DementievriendelijkPoperinge

Hoe doe je mee?
- Elke woensdagnamiddag (+/- 16u) in juli en augustus wordt er op de sociale media van Stad Poperinge een kleine tip, met foto, waar de geknoopte zakdoek zich die dag bevindt gepost.
-We dagen jullie uit om de locatie van de foto na te gaan, er een leuke selfie/foto te nemen en deze via de sociale media te delen met #DementievriendelijkPoperinge.
-Wie als eerste de geknoopte zakdoek vindt, kan alvast op het moment zelf een lekkere verrassing mee naar huis nemen! Ook de leukste/origineelste/zotste foto wordt in september beloond! Doe mee door je foto op te laden via deze link https://www.poperinge.be/dementievriendelijk.
-Kinderen welkom! Voor de allerkleinsten zorgen we alvast voor een leuk verhaal die meer uitleg heeft over het waarom van de knoop in een zakdoek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Centrum Poperinge
Grote Markt
8970 Poperinge

Toon in google maps

Wanneer

  • tot

Prijs

gratis

Organisatie

Contact

Telefoon : 057/34 65 00