Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale Verhalenwandeling

Beste ouder(s), grootouder(s), tante(s) en nonkel(s), sympathisant, …

Dit jaar bieden we u een waardig alternatief voor het schoolfeest en de ontbijtactie! We gingen als leerkrachten en ouderraad samen aan de slag om jullie een digitale verhalenwandeling aan te bieden. De wandeling wordt omkaderd door de leerlingen van De Graankorrel Geluwe, de Heerlijke Hoorspelen van Het Geluidshuis en de ouderraad. Op enkele verrassende locaties laten we jullie tijdens het wandelen genieten van de creatieve werken van de leerlingen.

De twee verhaallussen van 5 km (De Nachtegaal) en 9 km (De Gouden Vogel) gaan door in en rond Geluwe gedurende de maand mei. Aan de hand van QR-codes onderweg kunnen jullie van deze verhalen genieten.

Maar er is meer!
We bieden u een smakelijke verrassing aan, want iedere zaterdag kan er tussen 16.00 & 18.00 uur aan Ter Linde een heerlijke tapas-, breugel- en/of kaasplank afgehaald worden. Om de dorst wat te lessen voorzien we heerlijke witte en/of rode wijn. U kan steeds genieten van het lekkers dat we aanbieden, het hoeft niet telkens gecombineerd te worden met wandelen!

We sluiten de bestelling af op dinsdag voor het weekend dat volgt. Uw kind krijgt het wandelboekje op het einde van de week mee. Overige deelnemers ontvangen het boekje langs digitale weg.

We hopen jullie tijdens de maand mei op onze wandelingen te mogen verwelkomen!

Reservaties via https://forms.gle/ACiQjpSuDdHnLH8y6.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Wanneer

    Reservaties

    forms.gle/SugNBseBcfENnWUe9

    Prijs

    7,5
    Digitale Verhalenwandeling