Overslaan en naar de inhoud gaan

Fermenteren - Volzet

Fermenteren van groenten beleeft de laatste jaren een heuse revival. Geen wonder, naast het feit dat het een van de meest ecologische manieren is om groenten te bewaren, zorgt fermentatie ook voor een unieke smaak. Chefs maken er deze dagen gretig gebruik van. Tijdens deze workshop krijg je de kneepjes van de groentenfermentatie helemaal onder de knie. En uiteraard houden we daarbij rekening met de seizoenen. Je ontdekt hoe fermenteren in elk seizoen weer anders is en dus smaakt. Om het nog boeiender te maken, improviseren we à volonté. Door groenten en smaakmakers te combineren, creëren we onze eigen unieke fermenten. En alsof dat nog niet volstaat, krijg je ook nog eens tal van tips om je fermenten te verwerken tot heerlijke gerechten.

In samenwerking met Regionaal Landschap Westhoek, Velt Westland

Begeleiders: Michel Gonzaga

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Wanneer

tot

Reservaties

avansa-ow.be/r/9404
info@avansa-ow.be
Bel naar 059/50.39.52

Prijs

20,0

Kansentarief met UiTPAS Westhoek: € 4,0

Organisatie

Contact

info@avansa-ow.be
Telefoon : 059/50.39.52

Links

Fermenteren - Volzet

UiTPAS voordelen

Voordelen bij Avansa Oostende-Westhoek