Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis concert: Westhoek

Dit concert is gratis dankzij de ondersteuning van de Vlaamse Overheid en is een samenwerking tussen Muziekcentrum Dranouter en de artiesten. Dit is een gratis concert, maar registratie is verplicht. Registreren kan via reservatie@dranoutercentrum.be(link stuurt een e-mail) en dat maximum voor 2 personen per aanvraag. Snel zijn is de boodschap!


______

Westhoek brengt eigen popnummers ìn het West-Vlaams, soms ook òver West-Vlaanderen, maar steeds met een eigenwijze kijk op de dingen. Dankzij de bezetting van viool, gitaar en tweestemmige zang klinkt Westhoek folky, al gaan de bandleden tijdens live-concerten, waarin al eens wat cabaret binnensluipt, graag op zoek naar aanvullend huis-keuken-en-tuin-instrumentarium.

Stefaan De Rycke en Bram Decroix volgden beiden een muzikale opleiding aan verschillende conservatoria en zijn actief in het Symfonieorkest Vlaanderen. Stefaan voelt zich echter in vele muzikale genres thuis, zo speelde hij bijvoorbeeld bij Hooverphonic, Marco Borsato, zigeunerorkest Kalinka en de band van Jan Verstraeten. Ook Bram kleurt graag buiten de klassieke lijntjes, zo heeft hij een tangogroep Circacinco en werkte hij o.a. mee aan opnames voor de nieuwe plaat van Marble Sounds en de Studio100 musicals 40-45 en Daens. Deze twee muzikale rotten in het vak vonden elkaar in een mix van West-Vlaamse popnummers, een folky viool, en een vleugje humor: Westhoek!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Muziekcentrum Dranouter
Dikkebusstraat 234
8951 Dranouter

Toon in google maps

Wanneer

tot

Prijs

gratis

Organisatie

Links

Gratis concert: Westhoek