Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis foyerconcert: Cardboard Cabin

Omwille van de lockdown werd het geplande, gratis concert van Cardboard Cabin van 10 oktober 2020 verplaatst naar deze nieuwe datrum. Bijzonder jammer, want onze concertzaal was volzet!

De plaatsen zijn echter beperkt door de geldende coronamaatregelen. Wil je zeker zijn van je plaatsje, reserveer dan via reservatie@dranoutercentrum.be. Twee tickets per aanvraag!

_____

Vanuit het afgelegen hutje van Cardboard Cabin, klinkt warme, dansbare folkmuziek. Intieme momenten worden afgewisseld met stevige powerfolk. Op het repertoire staan zelfgeschreven nummers: klassieke baldansen, maar ook het experiment wordt niet geschuwd. Een vrijplaats voor al wie even los wil komen van het gewoel van deze drukke wereld.De broers Jeroen (accordeon) en Andreas (saxen) Werbrouck verdienden hun sporen in de folkwereld als duo onder de naam Katla (winnaar Podium van Muziekmozaïek 2016, Boombal, Gooikoorts, Queimada, …). In september 2019 begonnen ze aan een nieuw verhaal, samen met Flor Delombaerde (Isabelle et les Jean, ‘t Mouvement) op contrabas en Tim Orroi (Nitty Gritty, Cirqu’en Flêxe) op drums. Na maanden muziek schrijven, intensief repeteren en opnemen zijn ze klaar om de wereld in hun hut toe te laten. Ze behoren behoren tot het selecte kransje genomineerden van eerste Flanders Folk Awards!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

't Folk Muziekcentrum
Dikkebusstraat
8950 Heuvelland

Toon in google maps

Wanneer

tot

Prijs

gratis

Organisatie

Gratis foyerconcert: Cardboard Cabin