Overslaan en naar de inhoud gaan

Haal meer uit je bbq met deksel, in samenwerking met AVEVE Depreitere

Exclusief voor deze workshop gaat BBQ Academy de samenwerking aan met Aveve Depreitere in Koekelare.Je hebt onlangs een nieuw bbq toestel aangekocht met een deksel maar de verwachte resultaten van het beter bbq’en zijn er nog niet. Ondertussen sta je nog steeds bij de slager voor die chipolata worst, kippenbout en saté… maar verder dan dat durf je niet te gaan.

Of je bent van plan om binnenkort zo’n bbq toestel met deksel te gaan aankopen maar weet eigenlijk nog niet goed als dit wel geschikt is voor jou.

Dan is het nu je kans om je tijdens deze workshop te laten onderdompelen in de bbq kunsten van onze chef Dimitri. Tijdens deze interactieve workshop gaan we een volledig menu bereiden op diverse bbq toestellen met een deksel zodat je goed beeld krijgt wat er op de markt is en hoe elk toestel werkt.

We gaan dieper in op:

direct en indirect grillen
werken met of zonder deksel
het perfect aanmaken van jouw toestel
accessoires en hun nut
Tijdens deze workshop werken we onder andere op de gekende Weber Kettle maar gaan we ook eens dieper in een nieuw fenomeen, namelijk de kamado. Eveneens een toestel met een deksel maar volledig opgebouwd uit keramiek en toch wel verschillend om mee te werken.Na deze workshop ben je in staat om zelfstandig een uitgebreid menu klaar te maken op deze type toestellen. Na deze workshop heb je ook de nodige kennis om deze toestellen creatiever te gebruiken voor het bbq’en.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Aveve Depreitere
Stalpaertstraat 2
8680 Koekelare

Toon in google maps

Wanneer

donderdag 13 juni 2019 van 18:30 tot 21:30

Leeftijd

+ 18

Prijs

65,0

Organisatie

Links

18+