Overslaan en naar de inhoud gaan

Happy Date aan de Waterkant: Hilde Crevits interviewt Dr Luc Colemont

Hilde Crevits versus Luc Colemont
We zijn verheugd te mogen melden dat minister Hilde Crevits Dr. Luc Colemont zal interviewen tijdens de eerste Happy Date aan de Waterkant. Dr. Colemont heeft van de strijd tegen darmkanker zijn levensmissie gemaakt. ‘Je hoeft geen darmkanker te krijgen’, aldus Dr. Colemont. Of nog: ‘Kennis delen kan levens redden.’ Per dag krijgen dertien Vlamingen te horen dat ze darmkanker hebben. En met een gerenommeerde naam als Dr. Colemont kostte het ons geen moeite om minister Hilde Crevits te overtuigen.

De Happy Dates vinden plaats op een bootje in een hemels decor. Deze interviewsessies worden live gestreamd met dank aan de gemeente Houthulst.

In de reeks Happy Dates aan de Waterkant interviewde Wannes Cappelle Annelies Verbeke, Piet Vanthemsche Pascale Naessens, Wim Willaert Linda De Win, Sabine Hagedoren Walter Vansteenbrugge, Kim Gevaert David Van Reybrouck, Kristof Calvo Isolde Lasoen, en Karel Van Eetvelt Lize Spit. Volgens deze format mag de interviewer (M/V) geen 'interviewer interviewer' zijn, en staat de tegenspeler nogal ver van de leefwereld van de interviewer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

De BOOT,
ieperleedijkstraat 1a, 8650
8650 Merkem (Houthulst)

Toon in google maps

Wanneer

vrijdag 13 juli 2018 van 00:00 tot 23:59

Prijs

5,0

Contact

Telefoon : 0475214320
Happy Date aan de Waterkant: Hilde Crevits interviewt Dr Luc Colemont