Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Bankje: LUISTEREN NAAR ORIGINELE VERHALEN

De podcast Het Bankje brengt theater - zelfs in coronatijd - tot bij het publiek: je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje en je bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.
Het Bankje, naar een idee van Wim Chielens, is een initiatief van OPENDOEK in samenwerking met Creatief Schrijven en Kunstwerkt. Het audioproductiehuis Huis van Eustachius brengt alles samen in een wervelde podcast waarbij je helemaal in het verhaal kan kruipen.

Om Het Bankje te realiseren, werken acteurs, schrijvers en beeldende kunstenaars (M/V/X) samen. Meer dan 80 liefhebbers kregen de kans om mee te werken aan deze podcast met 20 originele dialogen. Die zullen deze zomer van 1 juli tot 30 september 2021 te beluisteren zijn in meer dan 100 steden en gemeenten verspreid over heel Vlaanderen. In Nieuwpoort vind je theaterbankjes zowel in de stadskern, Nieuwpoort-Bad alsook in Ramskapelle en Sint-Joris. De flyer met de locaties en QR-code met de digitale kaart is verkrijgbaar in het stadhuis op het Marktplein, het Toerismekantoor op het Hendrikaplein en in de pastorie in Ramskapelle.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

stadscentrum
Stadskern
8620 Nieuwpoort

Toon in google maps

Wanneer

tot

Leeftijd

+ 18

Prijs

gratis

Contact

cultuur@nieuwpoort.be
Telefoon : 058 79 50 00

Links

Het Bankje: LUISTEREN NAAR ORIGINELE VERHALEN
18+