Overslaan en naar de inhoud gaan

Inclusieve workshop: verrassende resultaten met kleurpotloden

Tijdens deze gezellige en kleurrijke namiddag leer je verschillende creatieve technieken en combineer je ze tot leuke creaties. In deze workshop leer je meer over verschillende soorten kleurpotloden, kleurtechnieken, kleuren mengen alsook over papiersoorten. Daarna ga je zelf aan de slag met de aanmoediging en tips van de vormingsmedewerker om tot ‘verrassende resultaten’ te komen.
Sinds 1 oktober 2019 werkt De Lovie vzw intensiever samen met Duin en Polder vzw om de mogelijkheden qua dagbesteding voor de bezoekers van beide organisaties uit te breiden. In afwachting van de restauratie van het Begijnhof, waar er een centrale ontmoetingsruimte voorzien is, organiseren we nu al verschillende activiteiten in zaal Horizon. Het is ook de bedoeling om de contacten nog verder uit te breiden met de buren, bezoekers, inwoners van Diksmuide … en zo de sociale inclusie in Diksmuide te vergroten.
Dankzij de financiële steun van Femma Beerst kunnen we al aan de slag met een aantal inclusieve workshops voor dames in Diksmuide.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Zaal Horizon
Maria Doolaeghestraat 13A
8600 Diksmuide

Toon in google maps

Wanneer

tot

Reservaties

de.noortpoorte@delovie.be
Bel naar 051 697 938

Prijs

5,0

Organisatie