Overslaan en naar de inhoud gaan

Koken met tofu, tempeh en seitan - Volzet

Hoe ga je aan de slag met vleesvervangers zoals tofu, tempeh en seitan?



Hoe ga je aan de slag met tofu, tempeh en seitan? Je bereidt eenvoudige, smakelijke en kleurrijke gerechten met deze vleesvervangers, maar ook met noten- en zuivel-eiwit. Deze workshop geeft je een overzicht van de verschillende eiwitten uit de vegetarische keuken, elk met hun kenmerken en werking. De recepten zijn toegankelijk voor niet-vegetariërs en kinderen.

In samenwerking met Natuureducatief Centrum Duinenhuis

Begeleiders: Peter Vandermeersch

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Wanneer

tot

Leeftijd

+ 18

Reservaties

avansa-ow.be/r/8901
info@avansa-ow.be
Bel naar 059/50.39.52

Prijs

25,0

Kansentarief met UiTPAS Westhoek: € 5,0

Organisatie

Contact

info@avansa-ow.be
Telefoon : 059/50.39.52

Links

Koken met tofu, tempeh en seitan - Volzet
18+

UiTPAS voordelen

Voordelen bij Avansa Oostende-Westhoek