Overslaan en naar de inhoud gaan

Koken met zeewieren

Kookprogramma's vertellen ons de laatste jaren dat zeewier een waardevolle aanvulling is van onze voeding. Meer nog, het is - volgens kenners - een oergroente, een echte vergeten groente die bij geen enkele maaltijd mag ontbreken.
In deze workshop vernemen we meer over het zeewieraanbod te koop in de natuurwinkels en gespecialiseerde zaken, hun eigenschappen en toepassingen. Enkele soorten verwerken we in eenvoudige receptjes en we worden aangemoedigd thuis verder te experimenteren op basis van een bundel met tips en aanwijzingen.
Zin om iets meer te weten te komen over de voedingswaarde van de verschillende zeewiersoorten? Schrijf je dan zeker in voor de zeewierkookworkshop!

Lesgever: Marjan Janssens, herborist en natuurgids
Inschrijven: voor 14 november via duinenhuis@koksijde.be - T 058 52 48 17 - max. 15 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Wanneer

maandag 18 november 2019 van 19:00 tot 22:00

Leeftijd

+ 18

Prijs

15,0
Koken met zeewieren
18+