Overslaan en naar de inhoud gaan

Ludo Geloen, Werner Verheecke & Sam Ista - Orgelconcert

Graag geziene gast Ludo Geloen keert opnieuw terug voor een inspirerend orgelconcert in de Sint-Pieterskerk te Esen. Deze keer nodigt hij muzikanten Werner Verheecke en Sam Ista uit. Beiden bespelen het euphonium en zullen begeleid worden door Ludo op het orgel. Daarnaast heeft Sam ook nog enkele nummers op marimba in petto. De rode draad? Hun liefde voor muziek.

De liefde voor muziek

Ludo Geloen, directeur aan de kunstacademie Poperinge, organist, beiaardier, componist en improvisator is al meermaals bij ons te gast geweest. Hij behaalde verschillende prijzen en concerteert in binnen- en buitenland. Ditmaal zal hij Werner Verheecke en Sam Ista, die beiden het euphonium bespelen, op het orgel begeleiden.

Werner Verheecke, een muzikale duizendpoot, heeft een rijke muzikale carrière bij verschillende harmonieën, fanfares, brassbands, blaaskapellen en kleine ensembles.

Sam Ista behaalde zijn masterdiploma percussie en euphonium aan Luca School of Arts, campus Lemmens Leuven. Momenteel is hij leerkracht trombone en euphonium aan de kunstacademie van Torhout. Hij speelt als orkestmusicus en solist bij verschillende nationale en internationale orkesten. Naast het euphonium zal Sam ook een paar nummers op marimba vertolken.

CC Kruispunt & Diksmuidse Orgelkring

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Sint-Pieterskerk
Esenplein
8600 Esen (Diksmuide)

Toon in google maps

Wanneer

tot

Prijs

10,0

Kansentarief met UiTPAS Westhoek: € 2,0

Organisatie

Contact

info@cckruispunt.be
Telefoon : 051 79 32 50

Links

Ludo Geloen, Werner Verheecke & Sam Ista - Orgelconcert