Overslaan en naar de inhoud gaan

Matinée, de atletiekochtend van Flac Ieper

Aan alle atleten, ouders en sympathisanten van FLAC-Ieper

Dit jaar willen we het nieuwe atletiekseizoen feestelijk inzetten. Daarom organiseren we op zondag 29 september vanaf 10u. onze eerste MATINÉE.
Het is een atletiekochtend waarbij we de nieuwe en oude atleten met elkaar, maar ook met de trainers en het bestuur laten kennismaken.

Je kan er de clubkledij passen en aankopen, maar ook je eigen oude atletiekspullen (loopschoenen, spikes, kledij waar je bent uitgegroeid, sporthorloge, …) doorverkopen. Je plakt er een prijs op en je labelt het met je naam. Wij voorzien een uitstalraam of -tafel!

Om 10u.30 start onze eerste uurloop. Het is geen wedstrijd, maar we lopen alleen, per gezin/familie of in team van maximum 5 personen. Daarbij blijft minsten 1 iemand rondjes van ongeveer 1 km afleggen op en rond de atletiekpiste. Rolstoelatleten zijn ook welkom. Zij blijven op de atletiekpiste zelf.

Na de uurloop biedt het bestuur jullie (atleten, ouders en sympathisanten) een aperitief aan.
Aansluitend zullen de trainers iedereen vanaf benjamin toelichting geven bij de manier van werken het komende jaar. Dit is een must om goed geïnformeerd aan het nieuwe atletiekseizoen te beginnen!

Achteraf is er nog tijd om wat bij te praten en staan de trainers en het bestuur klaar om jullie vragen te beantwoorden.

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op deze Matinée op zondag 29 september!!

Graag vóór 25 september jullie aanwezigheid bevestigen met een mailtje naar het secretariaat van FLAC-Ieper: tiersen.devosan@telenet.be.
Geef het aantal aanwezigen door en wie gaat deelnemen aan de uurloop.

Tot dan!!

Het bestuur van FLAC-Ieper

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Atletiekpiste Vauban
Leopold 3 laan
8900 Ieper

Toon in google maps

Wanneer

tot

Prijs

gratis

Contact

Matinée, de atletiekochtend van Flac Ieper