Overslaan en naar de inhoud gaan

MINI-WORKSHOP Paaskoekjes bakken [GEANNULEERD]

[OPGELET! Deze activiteit werd geannuleerd]

Tijdens deze mini-workshop paaskoekjes bakken zwaaien kinderen de deegrol. Per bubbel ga je aan de slag met ons heerlijke koekjesdeeg. Stroop de mouwen op, trek een schort aan en zet je bakkersmuts op. Klaar? Rollen maar! Ieder kind kan zijn eigen koekjes rollen en uitsteken. (Groot)ouders steken uiteraard een handje toe. Na afloop van de workshop kan iedereen zijn eigen koekjes mee naar huis nemen, samen met het basisrecept en wat extra’s voor decoratie. Zo kan er thuis naar hartenlust verder gebakken worden!

[OPGELET! Onder de huidige maatregelen zijn workshops nog niet mogelijk in het museum. De workshops kunnen dus enkel plaatsvinden indien er versoepelingen worden toegestaan.]

Wanneer: Telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag tijdens de paasvakantie, om 10u00, 11u00, 14u00 of 15u00
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne.
Prijs: €8,00 per kind, volwassenen betalen de gewone toegangsprijs (€5 of kortingstarief), met een minimum van €26. (museumbezoek inbegrepen)
Leeftijd: Bakken kan vanaf 4 jaar. De workshop is vooral leuk voor jongere kinderen en hun (groot)ouders (t.e.m. 8 jaar). Maar uiteraard mag iedereen deelnemen!
Inschrijven: Vooraf inschrijven via onthaal@bakkerijmuseum.be of 058 31 38 97. Vermeld de gewenste dag en het tijdstip, en uit hoeveel personen je bubbel bestaat (aantal kinderen en volwassenen). In de prijs van de workshop is een voucher voor een museumbezoek inbegrepen (6 maanden geldig). Wil je de workshop combineren met een museumbezoek? Reserveer hiervoor dan apart een timeslot.

Meer informatie: www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.
--
Benieuwd naar andere activiteiten en workshops tijdens de paasvakantie? Kijk in onze AGENDA op de website: https://www.bakkerijmuseum.be/nl/agenda/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Bakkerijmuseum
Albert I-laan 2
8630 Veurne

Toon in google maps

Wanneer

  Leeftijd

  + 4

  Reservaties

  onthaal@bakkerijmuseum.be
  Bel naar 058313897

  Prijs

  8,0

  Organisatie

  Links

  MINI-WORKSHOP Paaskoekjes bakken [GEANNULEERD]
  4+