Overslaan en naar de inhoud gaan

Myrddin & Imre De Cauter

De muzikantenfamilie De Cauter schuift een nieuwe generatie naar voren. Myrddin, gebeten door de flamencogitaar en Imre debuteerde vorig jaar als celliste. Myrddin creëert muziek van de allergrootste klasse. Bereid je voor op veelzijdige invloeden en aparte stijlen van hedendaagse flamenco.

Flamenco

Opgegroeid in het muzikantennest van de familie De Cauter, werd Myrddin op zijn 14de gebeten door de rijkdom en originaliteit van de flamencogitaar. De knepen van het vak leerde hij bij de flamenco grootmeesters Gerardo Nuñez, Manolo Sanlucar, Enrique De Melchior en Rafael Riqueni.

Myrddin de Cauter is een van die zeldzame artiesten die allerlei soorten muziek creëert maar van de allergrootste klasse. De veelzijdigheid van invloeden en zijn experimenteerdrang zorgen voor een aparte stijl van de hedendaagse flamenco.

Celliste Imre De Cauter debuteerde aan de zijde van haar vader op Gent Jazz vorig jaar. Het ontluiken van een mooie carrière die in de sterren stond geschreven. En inderdaad, de muzikantenfamilie De Cauter schuift een nieuwe generatie naar voren.

Voorconcert door leerlingen Kadens om 10.30 uur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Bibliotheek Diksmuide
Koning Alberstraat 24
8600 Diksmuide

Toon in google maps

Wanneer

tot

Reservaties

Bestel tickets
www.cckruispunt.be/iframe.aspx?title=...

Prijs

12,0

Kansentarief met UiTPAS Westhoek: € 2,4

Organisatie

Contact

info@cckruispunt.be
Telefoon : 051 79 32 50
Myrddin & Imre De Cauter