Overslaan en naar de inhoud gaan

Parktheaterfestival Park op Stelten

Kan jij ook zo genieten van een heerlijk terrasje in de zomerzon of een leuk festivalletje? En combineer je dit graag met wat theater of muziek? Breng dan zeker een bezoekje aan het parktheaterfestival Park op Stelten.
In het prachtig groene decor van het stadspark serveren we u in één keer alle ingrediënten voor een heerlijke zomerse ontspannende dag. Internationale straat- en poppentheaterartiesten leven zich met hart en ziel uit tijdens grappige, acrobatische of ontroerende voorstellingen.
Momenteel wordt er nog volop gesleuteld aan het programma en voegen we nog steeds namen toe aan het lijstje van artiesten. Noteer deze datum dus maar zeker in je agenda want wij zijn er rotsvast van overtuigd dat je een boeiende dag zal beleven tijdens Park op Stelten, het parktheaterfestival waarbij muzikanten voor extra sfeer en gezelligheid zorgen op het zomerterras en waar u intussen heerlijk kan genieten van lokaal gerstenat en ander streeklekkers terwijl je kinderen de tijd van hun leven hebben in het springkastelendorp.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Stadspark Diksmuide
Stationstraat
8600 Diksmuide

Toon in google maps

Wanneer

tot

Prijs

gratis

Organisatie

Contact

evenementen@diksmuide.be
Telefoon : 051 79 30 60

Links

Parktheaterfestival Park op Stelten