Overslaan en naar de inhoud gaan

Professionele bier- & whiskyproeverij Leisele - Gasthof 't Voshol - Ankeravond On Tour

Op woensdag 12 juni trekt Het Anker On Tour naar Leisele. Daar zijn we te gast bij Gasthof ’t Voshol, idyllisch gelegen in de verre Westhoek op een knooppunt van fietsroutes. Marc en An leggen hun gasten er al sinds 1990 in de watten met hun eerlijke dagverse keuken en hebben sinds kort zelfs een eigen oplaadpunt voor elektrische fietsen. Wielerliefhebbers komen dan ook met plezier genieten van de uitgebreide bierkaart!

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van een sympathieke zytholoog/bierkenner leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.
Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op woensdag 12 juni in Gasthof ’t Voshol.

Wanneer: woensdag 12 juni 2019 | 19u30 - 21u30, ontvangst vanaf 19u15
Waar: Gasthof ‘t Voshol - Leiseledorp 20, 8691 Leisele (Alveringem)
Prijs: €15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline
Reserveren noodzakelijk, schrijf je snel in via www.hetanker.be/evenementen

Ga naar de Facebookpagina van Brouwerij het Anker om het fotoalbum van Het Anker On Tour en de reacties van de eerdere deelnemers te bekijken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Gasthof 't Voshol
Leiseledorp 20
8691 Leisele (Alveringem)

Toon in google maps

Wanneer

tot

Leeftijd

+ 18

Reservaties

www.hetanker.be/evenementen

Prijs

15,0

Organisatie

Contact

els@hetanker.be
Telefoon : 015 28 71 41
Professionele bier- & whiskyproeverij Leisele - Gasthof 't Voshol - Ankeravond On Tour
18+