Overslaan en naar de inhoud gaan

Reveil19 Watou

Op 1 november doorbreekt het initiatief ‘Reveil’ rond zonsondergang de stilte op begraafplaatsen in heel Vlaanderen. ‘Reveil’ groeide uit de behoefte van mensen om meer te doen dan enkel een bloem neerleggen ter herdenking van overledenen. Muzikanten, fanfares, dichters en verhalenvertellers dompelen begraafplaatsen onder in een warme gloed van ingetogen muziek, poëzie en hartverwarmende verhalen.

De vereniging WatouDou laat ‘Reveil’ neerstrijken op de nieuwe begraafplaats van Watou. De band ‘Bergen’ brengt een ingetogen, maar bezielde instrumentale performance, vergezeld van betoverende videobeelden. De muziek wordt afgewisseld met getuigenissen of voordrachten van Watouse verenigingen. Elke vereniging krijgt te maken met het verlies van een dierbaar lid, een trouwe sympathisant of familieleden. Dit verlies kan een diepe indruk nalaten in een verenging. WatouDou wil deze mensen graag eren onder noemer ‘voor eeuwig verenigd.’

Op 1 november van 17 tot 18 uur is iedereen welkom op de nieuwe begraafplaats van Watou voor een warm, ingetogen samenzijn.
Kapelaanstraat Watou, gratis, iedereen welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Sint-Bavokerk
Kerkhofstraat
8978 Watou (Poperinge)

Toon in google maps

Wanneer

tot

Organisatie

Reveil19 Watou