Overslaan en naar de inhoud gaan

Robrecht Vanden Thoren - De hoogste berg

Robrecht zal voortaan alleen nog maar eerlijk zijn en recht uit zijn hart spreken. Maar wat als je beste vrienden op trouwen staan en je niet gelooft in hun liefde? Hij werd gevraagd om te speechen maar het enige wat hij voorlopig op papier krijgt is dat ze vooral niet moeten trouwen. Wat zal hij zeggen tijdens zijn speech? Robrecht oefent graag al eens met jullie.

Robrecht Vanden Thoren heeft een probleem

Goede vrienden van Robrecht willen dat hij speecht op hun huwelijk. Hij weet wat van zijn toespraak verwacht wordt. Romantiek, gevoeligheid, waarachtigheid. Maar na een akelige ervaring in de liefde heeft hij voor zichzelf de dure eed gezworen dat hij voortaan alleen nog maar eerlijk en recht uit zijn hart mag spreken. En hij twijfelt. Aan de twee geliefden en hun motieven.En hij twijfelt aan de liefde zelf. Wordt er niet veel te veel verwacht? En dan twijfelt hij ook nog aan zichzelf. Is zijn eigen eerlijkheid wel te vertrouwen, of hebben zijn woede en verdriet die gekaapt?

Morgen is het zover. Vanavond wil hij, in jullie bijzijn, oefenen wat hij tijdens de bruiloft gaat zeggen. Maar voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen. Maar ja. Dat is ook wat. Deze voorstelling wordt gesteund en gecoacht door Wouter Deprez.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

CC Kruispunt
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide

Toon in google maps

Wanneer

tot

Reservaties

Bestel tickets
www.cckruispunt.be/iframe.aspx?title=...

Prijs

15,0

Kansentarief met UiTPAS Westhoek: € 3,0

Organisatie

Contact

info@cckruispunt.be
Telefoon : 051 79 32 50
Robrecht Vanden Thoren - De hoogste berg