Overslaan en naar de inhoud gaan

Ten Duinen Christmas Shopping Event

Wil je graag uitpakken met een origineel eindejaars K’do, dan mag je zeker het Ten Duinen Christmas shopping event niet aan je neus laten voorbijgaan. Welkom in het Abdijmuseum op 11 december tussen 11.30 en 16.30 uur. We verwelkomen je met een smakelijk drankje. Want uiteraard is de shop niet alleen voor museumbezoekers toegankelijk, en dat zetten we op die dag graag extra in de verf!

Het aanbod in onze Ten Duinen museumshop bevat onder andere boeken gelinkt aan de geschiedenis van Abdij Ten Duinen, de middeleeuwen, archeologie en kunst. Maar ook een gevarieerd assortiment gebruiksvoorwerpen aan in het monastieke en/ of Middeleeuws thema, schrijfmateriaal, milieuvriendelijke gadgets voor kinderen en de natuurzuivere zepen en handgemaakte kaarsen van de zusters trappistinnen. Gloednieuw in dit gamma is ook de biershampoo, waarover onlangs zelfs sprake was in de media!

Je vindt er ook typisch Koksijdse streekproducten om de innerlijke mens te versterken. Ontdek de geschenkverpakkingen van het Ten Duinen bier, al dan niet vergezeld van het bierkruikje om het bier op de ideale temperatuur te houden of het mooie nieuwe logoglas voor een stijlvolle presentatie van uw favoriete abdijbiertje! Ook onze alom geprezen Dunewyn is het aperitief bij uitstek tijdens de feestdagen. En uiteraard wordt jouw K-do mooi verpakt. Klaar om onder de kerstboom te leggen.

Welkom!

Video: https://youtu.be/cxHO5_LHdpQ

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Abdijmuseum Ten Duinen
Koninklijke Prinslaan 2
8670 Koksijde

Toon in google maps

Wanneer

tot

Prijs

gratis

Organisatie

Contact

abdijmuseum@koksijde.be
Telefoon : 058 53 39 50
Ten Duinen Christmas Shopping Event

UiTPAS voordelen

Voordelen bij Abdijmuseum Ten Duinen