Overslaan en naar de inhoud gaan

The Rose Garden

OPGELET: de voorstellingen van 26, 27 en 29 november zijn geannuleerd. De voorstellingen van 3, 4 en 5 december gaan wel nog door.

Langhoirs Victorinen duiken het bordeel in met “The Rose Garden”.

Toneelvereniging Langhoirs Victorinen is blij na een al te lange corona-stilte de draad van het theater weer op te nemen. Ze doen dat met een opmerkelijk stuk: “The Rose Garden”.

Dit is een huisje van plezier, waarin heel wat dingen het daglicht niet mogen zien. Alles gaat er zijn gangetje. Klanten komen en gaan, terwijl Madame Rose waakt over het welzijn van de meisjes die het de klanten naar hun zin maken: Ursula, Nathalie en Nina. Maar plots komt een einde aan de dagdagelijkse routine.
Madame Rose stuikt in elkaar en de meisjes vrezen het ergste. Ze zouden maar al te graag in The Rose Garden blijven werken. De inkomsten zouden dan bovendien volledig voor henzelf zijn. Dus zoeken ze koortsachtig naar een oplossing.

Die denken ze te vinden als een nieuwe klant Jacques zich aandient en vertelt dat hij vogelopzetter is. Maar zou hij ook mensen kunnen opzetten en op die manier Madame Rose kunnen vereeuwigen? De gevolgen zijn niet te overzien als ook Rita, de vrouw van Jacques, zich in de debatten gaat mengen. Alleen doodbraaf Lowieke blijft er kalm onder… te kalm!

In deze komedie van Anton Klee maken we dus kennis met het aparte wereldje van lichtekooien en bordelen. Diverse gebeurtenissen en onverwachte wendingen volgen elkaar op, terwijl pikante gesprekken voor wat peper en zout zorgen. Ingrediënten genoeg dus voor een boeiende en verrassende komedie. The Rose Garden wordt een onvervalst gezellig avondje toneel. Gezien de thematiek is het stuk niet geschikt voor kinderen.

Anton Klee is niet enkel auteur van toneelstukken. Hij schreef ook afleveringen voor o.a. F.C. De Kampioenen en Thuis.

Regisseur van dienst is Piet Lesage, die in het verleden al goed was voor enkele gesmaakte regies bij de Langhoirs Victorinen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

CC Ghybe
Sint-Annastraat 13
8970 Poperinge

Toon in google maps

Wanneer

  Leeftijd

  + 16

  Prijs

  9,0

  Organisatie

  The Rose Garden
  16+