Overslaan en naar de inhoud gaan

Vormingstraject : Schuberts Winterreise - The power of song - Jasper Gheysen

Prijzen zijn inclusief vormingsavonden, syllabus, drankje tijdens de pauze van de vormingsavonden. Enkel mensen die ook in het bezit zijn van een ticket voor het concert op 26/01/2020, kunnen zich inschrijven voor deze vorming.

docent: Jasper Gheysen

Je kent het wel...Dagenlang loop je rond, vrolijk mee neuriënd, met een simpel melodietje van de laatste nieuwe hit op de radio. Iedere avond zing je je kinderen in slaap met hetzelfde deuntje. Tijdens een voetbalmatch van je favoriete club, worden steevast dezelfde aanmoedigingsliederen ingezet.

Tot op de dag van vandaag merken we op hoe prominent het lied aanwezig is onze cultuur. Sinds mensenheugenis zijn er opeenvolgingen van noten en woorden die perfect samen gaan en in het collectief geheugen treden. Het startpunt van deze ontdekkingstocht begint bij Franz Schubert, peetvader van het romantische lied. Aan de hand van zijn repertoire en niet weg te denken monumenten uit het liedgenre ontleden we de kracht van het lied en trekken we dit door naar vandaag. Het lied, in alle maten en gewichten, van vroeger tot nu.

Waar

Het Perron - Polyvalente Zaal
Fochlaan 1
8900 Ieper

Toon in google maps

Wanneer

  Reservaties

  hetperron.be/jasper-gheysen-vormingst...

  Prijs

  14,0

  Kansentarief met UiTPAS Westhoek: € 3,0

  Organisatie

  Contact

  Vormingstraject : Schuberts Winterreise - The power of song - Jasper Gheysen