Overslaan en naar de inhoud gaan

WAAROM HET LIEP ZOALS HET GELOPEN IS - FREDDY MAERTENS EN FILIP OSSELAER

Het gaat goed met Freddy Maertens. Rijk zal hij wel nooit meer worden maar rijk aan verhalen is hij wel.
Vorig jaar verscheen het boek FREDDY, geschreven door Filip Osselaer, tevens auteur van de bestseller over Lucien Van Impe. Freddy wou ook wel eens zijn verhaal vertellen. Filip maakte er een sappig boek van over onze bekendste Belgische sprintkampioen uit de jaren zeventig en tachtig. ...

Freddy won op kracht een recordaantal overwinningen in de Ronde van Frankrijk en de Ronde van Spanje. Samen met Demeyer en Pollentier vormde hij jarenlang de drie musketiers van Flandria, een ijzersterke ploeg uit de jaren zeventig. Na een polsbreuk en een inzinking kon hij terug aan de slag bij Boule d’Or en behaalde hij alsnog een tweede wereldtitel.

Freddy is niet bang voor enige controverse, zijn carrière is doorspekt met smeuïge verhalen. Zo zal Roger De Vlaeminck Freddy liever niet tegenkomen, maar met Eddy Merckx is hij terug beste maten.


Freddy was ongetwijfeld onze meest kleurrijke groene truidrager. Een lezing met Freddy en Filip als aangever kan niet anders dan snel demarreren en beslecht worden in een sprint.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Het Bedrijf
Leopold II-laan 9a
8670 Oostduinkerke (Koksijde)

Toon in google maps

Wanneer

tot

Reservaties

www.hetbedrijf.be
Bel naar 0494/604136

Prijs

10,0
WAAROM HET LIEP ZOALS HET GELOPEN IS - FREDDY MAERTENS EN FILIP OSSELAER